08 aprill 2013

Suvikõrvitsa lasanje


2 keskmist suvikõrvitsat
400 grammi seguhakkliha
1 spl kookosrasva
1 sibul
3 küüslauku
800 grammi purustatud tomateid
400 grammi külmutatud köögivilju
2 muna
200 grammi kohvikoort
200 grammi juustu
soola, pipart, vürtse

Suvikõrvits viilutada, lasta soolaga seista, kuivatada ja röstida kergelt ahjus. Hakkliha, sibul ja küüslauk praadida kookosrasvas, maitsestada, lisada purustatud tomat, külmutatud köögivili. Hautada 20 minutit kaaneta madalal kuumusel. Laduda vaheldumisi suvikõrvits ja lihakaste vormi, vahele raputada riivjuustu. Kloppida munad koorega, valada vormile, kõige peale raputa kiht riivjuustu. Küpsetada ahjus 180 kraadi juures, kuni juust on kuldpruun.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar